2008. március 18., kedd

Credigen Áruhitel

Kiadásaink általában akkor torlódnak fel leginkább, amikor arra a legkevésbé számítunk. Gyakran előfordul, hogy álmainkat, vágyainkat szeretnénk megvalósítani. Egy új kamera, egy szép konyhabútor, számítógép a gyereknek, ... Ki ne találkozott volna már hasonló gondolatokkal?

A Credigen segítségével most teret engedhet álmainak!

Már akár havi 3000 Ft-tól hazaviheti az Ön által kiválasztott terméket!

A Credigen segít Önnek tervei megvalósításában, mert részletfizetési lehetősége segítségével

* Gyorsan, a vásárlás helyszínén, akár fél órán belül választ kaphat hitelkérelmére.
* Egyszerűen vásárolhat, hiszen Önnek nem kell mást tennie, mint a hiteligényléshez szükséges dokumentumokat bemutatnia, az üzletben munkatársaink elvégzik a hitelbírálatot
* Rugalmasan választhat: hiteltermékeink széles skálájából szabadon választhatja meg az Ön számára leginkább megfelelő hitelösszeg és futamidő kombinációt, ill. szabadon dönthet a törlesztés napjáról is.
* Biztonságban érezheti magát: hitelfedezeti biztosításunk segítségével felkészülhet a váratlan eseményekre is, és betegség vagy baleset esetén a biztosító fizeti a fennmaradó hiteltörlesztést.


Válogasson kedvező hitelajánlataink között!

* Vigye haza már ma a kiválasztott terméket akár 0 Ft befizetéssel!
* Vásároljon most, fizessen 3 hónap múlva!
* Munkáltatói igazolás nélkül vásárolna hitelre? A vételár 50%-ának befizetése mellett könnyített dokumentációt ajánlunk!


Ha itt nem talál kedvére valót, hitelajánlatunkat az Ön pénztárcájához igazítjuk! Keresse a Credigen matricával ellátott partnerüzleteinket, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 453 5111-es telefonszámon!

Nincsenek megjegyzések: